Home Eveniment Pe strada Oltului, accident cu supărare mare!

Pe strada Oltului, accident cu supărare mare!

1 0

Anul se încheie cu o mare supărare pentru două familii de arădeni, care în ultimele ore ale lui 2017 își văd mașinile avariate serios. În această dimineață, în jurul orei 10, la intersecția dintre strada Oltului și Poetului, o Dacia 1310 s-a tamponat cu un Hyundai. Ambele autoturisme sunt nefolosibile până la o reparație serioasă, Dacia lovită în ambele portiere de pe partea șoferului, Hyundaiul în lateral dreapta. Deși accidentul nu s-a soldat cu victime, unul dintre ocupanții Daciei s-a necăjit atât de tare, încât a acuzat dureri puternice în piept. A fost solicitat SMURD-ul, care a intervenit chiar mai repede decât Poliția, chiar dacă aceasta din urmă are un sediu la aprox. un kilometru de locul de producere al accidentului.

Ocupanții celor două autoturisme s-au certat, au explicat, s-au enervat, ca de multe ori în astfel de situații în care paguba materială (deși consistentă) nu este atât de mare ca și consumul nervos.

 

1 COMMENT

  1. da loviti-va kap in cap fraerilor,cine drac e mila de voi?distrugeti masini si aruncati cu bani k prostii,jmecheri prosti si aroganti.asa va bate dzeu pt ce sunteti,cretinilor.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.