Home Politic Deputatul Tripa, întrebat despre Regele Mihai: „Stau de cinci ore în ședință...

Deputatul Tripa, întrebat despre Regele Mihai: „Stau de cinci ore în ședință și vorbim dup-aia de istorie”

2 0

Întrebat pe holul Parlamentului de un reporter Antena 3 în ce an a abdicat Regele Mihai, deputatul PSD de Arad Florin Tripa a dat-o în lambada. După o scurtă ezitare a bâiguit, eroic, că „în 46”. Error! Chiar dacă nu a aflat la vremea potrivită, putea auzi măcar la tv, în ultimele zile: în 30 decembrie 1947, forțat de comuniști. La a doua întrebare, despre numele părinților Regelui Mihai, Tripa nu a mai rezistat. A simițit-o probabil ca pe un atac dur la persoană și s-a burzuluit încruntat la reporter. „Stau de cinci ore în ședință și vorbim dup-aia de istoria României”, a replicat plin de miez și de importanța funcției de deputat Florin Tripa, apoi a întors spatele agresorului și s-a grăbit să plece, nu cumva să fie jignit și cu o a treia întrebare imposibilă, de genul: „al câtelea Rege Mihai a fost Mihai I”.

În tot răul e și un bine. Deputatul PSD de Arad a ajuns, în sfârșit, în presa centrală. Dacă nu cu ceea ce știe să facă, măcar cu ceea ce nu știe.

 

 

 

2 COMMENTS

  1. Tripa este baiat istet un mare ginditor si devorator de sauarma cu gust picant.Dar sa lasam cosmonauti sa isi vada dea le lor si sa trecem la ANAF cel putin la plozii locali . In Arad tot mai des itilnim mesteri de rahat cu diverse oferte tentante burlane ,parfumuri ,cutite si alte dracoveni care brutalizeaza batrini si persoanele credule.In Arad sint cam in jur de 4 sau 5 avocati corupti cu linie directa voiajori cu spaga catre seful judecatoriilor ,tot mai prezente find cazurile de abuz de acest gen.Astazi pe str.T Vladimirescu sub privireile unor mari grauri MAI gabori umblau astazi in voie din poarta in poarta cu burlanul cu sloganul: Hai tanti ciumi des o car ,sa iti fac burlanele la 150 lei toata lucrarea ,Ce se ascunde aici se intreaba unele tiritoare ale justitiei ? Muli nu cunosc strategia lor de atac ,150 reprezinta doar ml si nicidecum toata lucrarea iar cum batrini sint amenintati cu bataia trebuie sa plateasca uneori apelind la camatari. De ce se intimpla toate acestea ?

Leave a Reply