Home Eveniment A căzut prima zăpadă, utilajele de deszăpezire sunt pe traseu!

A căzut prima zăpadă, utilajele de deszăpezire sunt pe traseu!

0 0

Încă de la primele ore ale dimineții, fulgi mare au început să se aștearnă peste județul Arad. Iarna și-a intrat în sfârșit în drepturi, ceea ce le creează probleme șoferilor neatenți. Pe rețelele de socializare, conducătorii auto care s-au încumetat să pornească la drum pe viscol se atenționează unii pe ceilalți cu privire la pericolele de pe drum. Zăpada a început să se așeze, iar unii șoferi deja au probleme.

De astăzi, de la ora 0, utilajele de deszăpezire pe loturile Lipova, Ineu și Sebiș sunt mobilizate! Consiliul Județean a dat ordin de echipare pentru utilajele de deszăpezire având în vedere prognoza meteo care anunță un val de ninsori în județul nostru începând din această noapte, în zonele colinare și montane.
Pentru că de duminică după-amiază se prognozează ninsori în mai multe zone din județ, duminică de la ora 12 vor fi mobilizate utilajele și în Arad și Chișineu Criș.
Este vorba de utilaje cu lamă, utilaje pentru distribuirea materialului antiderapant și utilaje de încărcat materialul antiderapant.
O atenție deosebită va fi acordată drumurilor județene de la altitudine mai înaltă, unde de regulă precipitațiile sunt mai abundente.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.