Home Regional Tragedie la Arad, provocată de un şofer care a băut 8 beri...

Tragedie la Arad, provocată de un şofer care a băut 8 beri înainte de a urca la volan. O bunică s-a stins sub ochii nepoatei de 11 ani

0 0

Tânărul le-a spulberat pe o trecere de pietoni pe o bunică şi pe nepoata ei. Femeia de 63 de ani a murit pe loc sub ochii fetiţei de 11 ani, rănită şi ea grav în accident. Conducătorul auto le-a declarat agenţilor că a băut 8 beri.

Bunica şi nepoata se ţineau de mână când maşina condusă cu viteză de un tânăr de 23 de ani le-a izbit în plin. Din lovitura extrem de violentă, femeia de 63 de ani a fost aruncată la zeci de metri distanţă pe carosabil. A murit pe loc.

Şoferul le-a declarat poliţiştilor că a băut 8 beri înainte de a se urca la volan.

Nepoata de 11 ani a scăpat cu o fractură la piciorul stâng. Fizic, este în afara oricărui pericol. Psihic, însă, suferă enorm. Bunica a fost ucisă chiar sub ochii ei.

Oamenii din zonă spun că intersecţia cu trecerea de pietoni este foarte periculoasă şi că acolo a mai fost ucisă o bătrână.

Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală, ambele din culpă, şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sursa:observator.tv

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.