Home Politic Şi dă-i şi luptă cu evaziunea: PSD București, pe lista angajatorilor care...

Şi dă-i şi luptă cu evaziunea: PSD București, pe lista angajatorilor care nu au plătit CAS și CASS

0 0

Presa centrală scrie despre ipocrizia PSD, care ia măsuri împotriva celor care nu plătesc CAS şi CASS… fără ca marele partid să îşi respecte obligaţiile faţă de angajaţi. Organizația Municipiului București a PSD apare și ea, în statistica furnizată de ANAF, ca având restanțe la bugetul asigurărilor sociale de stat, respectiv bugetul asigurărilor de sănătate, având de plată către bugetul asigurărilor sociale de stat suma de 78.879 lei (din care 36.906 lei reprezintă obligații fiscale accesorii). La bugetul asigurărilor sociale de sănătate, PSD apare cu o restanță de 27.441 lei (din care 12.664 lei reprezintă obligații fiscale accesorii).

Guvernanţii PSD au explicat necesitatea transferului contribuțiilor sociale prin faptul că sunt mulți angajatori care nu plătesc pentru angajați. „Revoluția” fiscală propusă de Guvern ar trebui să-i ajute pe angajații… păcăliți de angajatori.

Dezvăluirea presei centrale pune PSD într-o poziţie jenantă. Este greu să impui altora reguli pe care tu însuţi nu le poţi respecta!

 

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.