Home Regional Dr. Mircea Onel a fost numit director medical interimar al Spitalului Clinic...

Dr. Mircea Onel a fost numit director medical interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad!

0 32

Numirea în funcție a dr. Mircea Onel survine atât faptului că, luni, 1 mai, expiră mandatul de director medical interimar al dr. Corina Crișan, cât și faptului că vineri 28 aprilie, cu ocazia ședinței de Consiliul județean Arad dr. Corina Crișan s-a revocat din funcție.

”A fost un mandat totuși prea scurt pentru a putea implementa toate inițiativele propuse, dar suficient pentru a dobândi o experiență interesantă și necesară funcției de vicepreședinte în comisia de sănătate din cadrul Consiliului Județean Arad. În calitate de consilier județean, îmi voi concentra atenția pe ceea ce înseamnă managementul asistenței medicale la nivelul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Vreau să le mulțumesc tuturor celor ce m-au susținut în implementarea proiectelor mele”, a declarat dr. Corina Crișan.

Precizăm că dr. Mircea Onel, medic specialist hematolog, a fost numit director medical la propunerea Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.

Numirea este valabilă până la ocuparea prin concurs a postului sau până la revocarea unilaterală din funcţie, dar nu mai mult de o perioadă de şase luni.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.